Våra jobb växer på träd!

Trädfällning i Skåne - Malmö, Lund, Kristianstad, Eslöv & Sjöbo med omnejd

Det krävs mycket kunskap och erfarenhet för en säker och kontrollerad trädfällning. Vi väljer lämplig metod som precisionsfällning eller avancerad trädfällning.

Ibland kan det vara ett stort och tungt beslut att avlägsna ett träd som varit troget kanske i generationer. Men för att vi ska kunna vistas i närheten på ett säkert sätt så kan det vara ända vägen att gå. Vi brukar rekommendera våra kunder: fälla ett plantera två modellen. Man kan även lämna en högstubbe för den biologiska mångfalden.

Vi har lång utbildning och stora kunskaper om hur man utför trädfällning på ett säkert sätt. Därför är det viktigt att obehöriga vistas utanför vårt arbetsområde. I mån av plats bör det vara trädets längd gånger två. Denna säkerhetsmarginalen arbetar skogsarbetare efter men det kan vara svårt för oss arborister därför är det till vår glädje att obehöriga åskådare håller sig på behörigt avstånd så inte någon kommer till skada om olyckan skulle vara framme.

Trädfällning i Skåne - Malmö, Lund & Kristianstad med omnejd

Vi på Trädfokus Syd AB har lång erfarenhet inom trädfällning och arbetar i Skåne, med kunder som sträcker sig från Malmö & Lund till Kristianstad, Eslöv & Höör. Kontakta oss för mer information & rådgivning.

Precisionsfällning / markfällning Skåne

När det finns goda säkerhetsmarginaler så precisionsfäller vi även träden. Det är ett billigare alternativ för kunden för att det krävs mindre arbete.

Avancerad trädfällning / sektionsfällning Skåne

Vi utför avancerad trädfällning i hela Skåne där det inte finns någon plats för någon annan form av fällning. Med våra kunskaper tar vi försiktigt ned trädet I mindre, hanterbara bitar.

Offertförfrågan

Publicerat av Nullam Trädfokus den 30 november 2016