Våra jobb växer på träd!

Stubbfräsning i Skåne - Malmö, Kristianstad, Lund, Eslöv, Sjöbo & Hörby 

Vi utför stubbfräsning i hela Skåne såsom Malmö i väster, Lund, Kivik i öster, Ysta i söder, Hässleholm i norr, Kristianstad, Sjöbo och Eslöv.


Varför stå och slita med spade, yxa och spett för att få bort stubben? Ibland kan det dessutom tillkomma en deponeringsavgift på soptippen för att stubbar klassas som miljöfarligt avfall. Anlita oss för stubbfräsning!

Stubbar som står dumt till i trädgården tar vi enkelt och effektivt bort med maskiner som är lämpliga för arbetet. När vi fräst stubben kan du enkelt så gräs eller plantera blommor över platsen där den fula och irriterande stubben tidigare stod.

Lämpligast låter man den frästa högen ligga kvar och förmultna så sjunker den ner med tiden. Om man vill påskynda denna nedbrytningsprocess så rekommenderar vi att man blandar i kogödsel i flisen. Det allra bästa vore urin. Det finns gödning som också har en effektiv nedbrytning som heter urea.

Vi kan ta oss in i trånga utrymmen där vi dock behöver minst 100 cm för att passera. Din gräsmatta blir inte heller förstörd av maskinerna på grund av det låga marktrycket som de ger.

Vi utför stubbfräsning i hela Skåne län, som på orterna Eslöv, Lund, Hörby, Sjöbo och Malmö. Vid större uppdrag kan vi utföra uppdrag i angränsande län.

Offertförfrågan

Så här mäter du om du vill göra det själv: