VÅRA JOBB VÄXER PÅ TRÄD!

TRÄDFOKUS I SKÅNE

Publicerat av Nullam Trädfokus den 30 november 2016

TRÄDFÄLLNING I SKÅNE

Det krävs mycket kunskap och erfarenhet för en säker och kontrollerad trädfällning. Vi väljer lämplig metod som precisionsfällning eller avancerad trädfällning.

Ibland kan det vara ett stort och tungt beslut att avlägsna ett träd som varit troget kanske i generationer. Men för att vi ska kunna vistas i närheten på ett säkert sätt så kan det vara ända vägen att gå. Vi brukar rekommendera våra kunder: fälla ett plantera två modellen. Man kan även lämna en högstubbe för den biologiska mångfalden.

Vi har lång utbildning och stora kunskaper om hur man utför trädfällning på ett säkert sätt. Därför är det viktigt att obehöriga vistas utanför vårt arbetsområde. I mån av plats bör det vara trädets längd gånger två. Denna säkerhetsmarginalen arbetar skogsarbetare efter men det kan vara svårt för oss arborister därför är det till vår glädje att obehöriga åskådare håller sig på behörigt avstånd så inte någon kommer till skada om olyckan skulle vara framme.

NÖJDA KUNDER:

"Min mamma anlitade Nullam Trädfokus och är mycket nöjd med deras arbete" 
- Louise, Malmö.


"Detta företaget kan jag varmt rekommendera. Vattengranen (kinesisksokoja) som Christian Hansson sågade ner gjorde han snabbt och billigt.
Glöm inte vår Häck till våren"

- Anders, Staffanstorp.

Tack för otroligt bra service! Vi är väldigt imponerade av ert arbete.
Vi återkommer i framtiden med mer jobb och rekommenderar Er gärna. 
Tack ännu en gång!
Camilla, Harlösa

Offertförfrågan